Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
project
product
product_variation
Filter by Categories
howto

Nu we de introductie gehad hebben, kunnen we verder ingaan op de belangrijke Curio accessoires en mogelijkheden. We gaan het nu hebben over de dubbele snijfunctie, de embossing en debossing effecten en het hogere platform.

Dubbele snijfunctie

De Curio is de eerste Silhouette machine die een dubbele snijfunctie heeft. Dit betekent dat in plaats van één tool voor alle sketch- en snijtaken, de Curio u er twee biedt. Met deze toepassing kunt u meerkleurige ontwerpen sketches en u kunt gebruik maken van de score en emboss functie.

Om de dubbele snijfunctie te gebruiken hoeft u alleen uw ontwerp naar uw Curio te sturen. Het werkt op dezelfde manier als de Portrait en de Cameo. Zodra het ontwerp naar de machine gestuurd is, gaat de Curio probleemloos over van de ene naar de andere taak over zonder dat er een pauze nodig is. U kunt twee taken laten uitvoeren voor elk ontwerp dat u naar uw Curio stuurt.

Maar het is niet alleen sketchen wat de dubbele snijfunctie handig maakt. Als het om embossing en debossing gaat, is de dubbele snijfunctie een must.

Embos en debos

Een groot deel van Curio’s toegevoegde waarde is de mogelijkheid om embos en debos effecten te creëren. Maar hoe maakt de Curio dit mogelijk?

Als u de doos voor de eerste keer open maakt, ziet u dat er veel meer dan alleen de Curio in zit. Twee van de meest belangrijke accessoires zijn de embossing tools en de embossing mat. Gebruikers van de Silhouette Portrait en Silhouette Cameo zullen het vertrouwde ontwerp van de mat herkennen maar zullen ook een aantal verschillen zien. Het dikkere en zachtere ontwerp van de mat zorgt voor een zachte ondergrond die de embossing tool de mogelijkheid geeft om een ontwerp in het papier te drukken.

Voor een meer dramatisch effect, kan de Curio ook het snijmesje gebruiken om een rillijn langs de buitenlijn van het ontwerp te maken voordat de embossing tool gebruikt wordt om het ontwerp te embossen. De dubbele snijfunctie van de Curio maakt deze taak gemakkelijk en u hoeft niet te wisselen tussen de twee tools.

Curio’s verhoogde platform

Om meer mogelijkheden en media mogelijk te maken, is het platform van de Curio verhoogd. Door meer ruimte te creëren tussen de meshouder en de snijmat, kunnen gebruikers hun ontwerp op nieuwe media types overbrengen. Hout, metaal en canvas? Tot 5 mm kan de Curio dat aan. En de Curio doet dit alles met dezelfde snijkwaliteiten als de Portrait en Cameo zo effectief maakten.


Schrijf je nu in voor onze Nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws en de nieuwste acties van the Silhouette Shop

Welkom bij de Silhouette Familie