Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
project
product
product_variation
Filter by Categories
howto

Silhouette CAMEO 3

Wat is de Silhouette CAMEO 3?

De Silhouette CAMEO 3 is de ultieme DIY machine. Het gebruikt een klein mesje om meer dan 100 verschillende soorten materialen te snijden, waaronder papier, karton, vinyl en stof. De CAMEO 3 kan ook geprinte materialen registreren en snijden.

De Silhouette CAMEO 3 heeft een modern design en combineert alles van de CAMEO 1, de CAMEO 2 en ook enkele punten van de Curio.

Wat kan dit nieuwe toestel:

 • een dubbele, verbeterde toolhouder zoals bij de Curio. Twee houders dus zodat je zonder je mat uit de machine te nemen kan bv. snijden en sketchen
 • de machine heeft onderaan enkele handige opbergvakjes voor je tools
 • de dikte om materiaal te snijden is verhoogd naar 2 mm. Dit heeft dus te betekenen dat het deep cut blade in deze Silhouette Cameo kan gebruikt worden en je dus ook knutselrubber en ander dikker materiaal kan gaan snijden
 • een stippelfunctie
 • Een print&cut functie met een barcode. De Silhouette CAMEO leest de mee uitgeprinte barcode en weet zo welk project je gaat snijden (handig voor als je meerdere projecten na elkaar wil gaan doen)

Nieuwe functies

 • de CAMEO 3 heeft een automatisch mes! Dit “auto blade met self-adjusting depth” past zich automatisch aan aan het materiaal dat je instelt in je programma. Geen mesje meer draaien of instellen! Klik en klaar!
 • de Silhouette CAMEO 3 is wireless! Het toestel werkt via Bluetooth, dus geen vervelende kabels die over je werkruimte lopen. Snijopdracht verzenden via Bluetooth en snijden maar!

De Silhouette Cameo 3 wordt geleverd met:

 1. De Silhouette Cameo 3 snijmachine
 2. Power adapter
 3. USB-kabel
 4. Snijmat
 5. Autoblade
 6. Bluetooth-adapter (voor de Cameo 3 Bluetooth editie)

Schrijf je nu in voor onze Nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws en de nieuwste acties van the Silhouette Shop

Welkom bij de Silhouette Familie