Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
project
product
product_variation
Filter by Categories
howto

DISCLAIMER

 

 

Deze website www.silhouettecameo.nl (de “Website”) is eigendom van Babe Shop VOF (hierna te noemen “The Silhouette Cameo Store”), een onderneming met adres ‘s-Gravenzandseweg 20-G, Wateringen. The Silhouette Cameo Store is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66827361.

 

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de Website. Door de Website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Inhoud Website

The Silhouette Cameo Store behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment de inhoud van de Website en deze disclaimer te wijzigen of te verwijderen zonder mededeling daarvan aan u te hoeven doen.

The Silhouette Cameo Store besteedt veel zorg en aandacht aan de inhoud van de Website, maar het gebruik van (informatie op) de Website is voor eigen risico. Ondanks onze inspanning, kan het voorkomen dat de inhoud van de Website onvolledig, achterhaald en/of onjuist is. De inhoud van de Website wordt dan ook zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid aangeboden.

Alle prijzen getoond op de Website zijn onder voorbehoud van kennelijke fouten door bijvoorbeeld een onjuiste invoer of technische problemen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten is The Silhouette Cameo Store niet aansprakelijk. Op grond van dergelijke fouten komt geen overeenkomst tot stand tussen u en The Silhouette Cameo Store.

 

Aansprakelijkheid

The Silhouette Cameo Store is niet aansprakelijk voor enige schade of andere nadelige gevolgen door gebruik van (informatie op) de Website. Indien u handelingen verricht op basis van (informatie op) onze Website is dit voor uw eigen risico. Er komt geen overeenkomst tussen u en The Silhouette Cameo Store tot stand op grond van kennelijke fouten en/of onvolledige of achterhaalde informatie.

The Silhouette Cameo Store is niet aansprakelijk voor het als gevolg van een storing niet toegankelijk c.q. beschikbaar zijn van de Website en The Silhouette Cameo Store is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor storingen in netwerken van derden door middel waarvan de toegang tot de Website wordt verkregen. Daarnaast is The Silhouette Cameo Store niet aansprakelijkheid voor inhoud van de Website welke afkomstig is van derden.

De Website bevat hyperlinks naar websites van derden. The Silhouette Cameo Store aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot (de inhoud van) deze websites en/of diensten van derden.

 

Intellectueel Eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de Website berusten bij The Silhouette Cameo Store voor zover deze niet bij derden berusten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van The Silhouette Cameo Store is het niet toegestaan om (delen van) de Website, informatie op de Website of ander materiaal getoond op de Website openbaar te maken, te verveelvoudigen, op te slaan of te koop aan te bieden in welke vorm dan ook.

Contact

 

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben over deze disclaimer, dan kunt u contact opnemen met The Silhouette Cameo Store via info@silhouettecameo.nl.

Schrijf je nu in voor onze Nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws en de nieuwste acties van the Silhouette Shop

Welkom bij de Silhouette Familie