Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
project
product
product_variation
Filter by Categories
howto

Silhouette presenteert met trots de nieuwste toevoeging aan de Silhouette familie, de Silhouette Curio. De Curio is de nieuwste Silhouette hobby machine die gebruikers de mogelijkheid geeft om extra materialen zoals hout, canvas en metaal te verwerken. Met zijn mogelijkheid tot het creëren van unieke embossing en debossing effecten, het etsen van metaal en het maken van meerkleurige tekeningen is de Curio is de perfecte compagnon voor zowel de Silhouette Cameo als de Silhouette Portrait.

In deze Curio blog serie worden al uw Curio vragen beantwoord.

Wat wordt er bij een Silhouette Curio geleverd?

Elke Curio komt met een 8,5 x 6 inch (21,59×15,24 cm) basis, een snijmat, een embossing mat, een fijne embossing pen, een brede embossing pen, 50 exclusieve snijbestanden, een AC adapter en een USB kabel, en de toonaangevende Silhouette Studio software.

De Curio onderscheidt zich door zijn unieke mogelijkheid tot het creëren van embossing en debossing effecten, sketchen met twee kleuren en etsen. In de Curio verpakking zitten de twee benodigde embossing pennen en de platformen die het mogelijk maken deze functies op uw Curio uit te voeren. Het kleinere platform, de 8,5 x 6 inch (21,59×15,24 cm) basis, is ook inbegrepen bij uw Curio verpakking. Met deze accessoires zijn de mogelijkheden eindeloos.

Als u behoefte heeft om creaties te maken op groter formaat, zijn er aanvullende accessoires (zoals de grotere basis van 8,5 x 12 inch (21,59 x 30,48 cm) en de stippel tool) te koop.

Hoe communiceert de Silhouette Curio?

De Curio maakt verbinding met uw MAC of PC door middel van een USB kabel, net zoals uw Cameo of Portrait. Curio communiceert zelfs op dezelfde manier. Als u Silhouette Studio al geïnstalleerd hebt, is een simpele update voldoende om de functies die uniek zijn voor de Curio te ontgrendelen.

De Curio’s gebruikers interface is eenvoudig en simpel. Aan de linkerkant van de machine zijn drie knoppen-pauze, load/unload en aan/uit. Om de Curio aan te zetten, drukt u op de aan/uit knop. Als u de machine op de USB poort aangesloten hebt zal de computer de Curio herkennen net zoals hij uw Cameo of Portrait herkent. U bent nu klaar om te gaan ontwerpen.

Is de Curio de juiste machine voor u?

Wel, dat hangt er vanaf. Bent u het soort ontwerper die houdt van de veelzijdigheid van de andere Silhouette machines maar die graag nog meer ontwerp mogelijkheden heeft?

Dan is de Curio geschikt voor u.

Bent u het soort DIY-er die langs een woondecoratie winkel loopt, met jeukende handen omdat u weet dat u het zelf beter en mooier kunt maken?

Dan is de Curio geschikt voor u.

Bent u op zoek naar een goede compagnon voor uw Silhouette Portrait of Silhouette Cameo?

Dan is de Curio geschikt voor u.

Bent u nieuwsgierig naar waar alle ophef over gaat? Vraagt u zich af of deze machine zo goed is als we zeggen dat hij is?

Het is waar. De Curio is geschikt voor u.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van de Curio, kunt u deze link bekijken.

Tags: DIY

Schrijf je nu in voor onze Nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws en de nieuwste acties van the Silhouette Shop

Welkom bij de Silhouette Familie