Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
project
product
product_variation
Filter by Categories
howto

We willen u nog een laatste voorproefje geven van Curio’s meest unieke functie, de stippel en etch tool. Maar waarom moet u enthousiast zijn?

Omdat deze nieuwe tool u de mogelijkheid biedt om frisse en inventieve manieren te vinden om creatief bezig te zijn, dit alles met dezelfde precisie en mogelijkheden zoals u gewend bent van een Silhouette machine.

Etching

Curio’s nieuwe niveau van 5 mm betekent dat u gebruikt kunt maken van nieuwe materialen zoals metaal. Met dit nieuwe medium zijn er nieuwe creatieve opties beschikbaar. De stippel en etch tool is gemaakt om deze nieuwe functies mogelijk te maken. U kunt designs etchen voor woondecoratie, het personaliseren van huisdier plaatjes en zo veel meer…

Maar terwijl u wellicht bekend bent met het ets proces, wat inhoudt het krassen van een ontwerp op een oppervlak, is stippelen misschien onbekend voor u. Hier zijn een aantal dingen die u zou moeten weten over stippelen en hoe het de manier waarop u creatief bezig bent zal veranderen.

Wat is stippelen?

Stippelen is een manier om een tekening of ets te maken door middel van puntjes in plaats van een doorgaande lijn. Curio voert dit effect uit moet behulp van de stippel & ets tool op dun metaal of met een viltstift op papier.

Stippelen betekent dat u nu nieuwe media kunt personaliseren zoals dunne vellen metaal voor verschillende projecten.

Heeft u ooit een idee voor een project gehad en wist u niet zeker of uw Silhouette machine het aankon?

De Curio kan het.

Heeft u ooit een van die woondecoratie items gezien met versierd metaal en heeft u zichzelf afgevraagd of het mogelijk is om dit zelf te maken?

Curio’s nieuwe stippel en ets functies maken het mogelijk.

Hoe stippelt de Curio?

Curio gebruikt de stippel tool en de embossing mat om unieke stippel effecten te creëren. De stippel tool heeft een dunne metalen punt dat de machine de mogelijkheid geeft om kleine streepjes te maken in het materiaal door een snelle op en neer gaande beweging.

In Silhouette Studio, het nieuwe “Stippel” menu staat u toe om elk design uit de Silhouette Design Store om te zetten naar een stippel project. Door met instellingen te spelen zoals “Ruimte” of “Stippelgrootte” kunt u het uiterlijk van het stippel effecht veranderen. U bepaalt het aantal puntjes, de ruimte tussen de puntjes en zelfs het patroon. En dit allemaal binnen het bekende Silhouette werkveld.

Met deze nieuwe tool, is het gemakkelijk om dingen als hondenpenningen, woondecoratie projecten en zelfs inkt tekeningen te maken. Uw mogelijkheden zijn eindeloos.

De stippel en ets tools worden apart verkocht.

Schrijf je nu in voor onze Nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws en de nieuwste acties van the Silhouette Shop

Welkom bij de Silhouette Familie