Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
project
product
product_variation
Filter by Categories
howto

Silhouette Alta 3D Printer

Wat is de Silhouette Alta 3D Printer

Introductie van de Silhouette Alta®, Silhouette’s eerste 3D-printmachine. Maak aangepaste objecten in de Silhouette 3D®-software en print 3D-versies van die objecten af ​​met de Alta-machine. Deze machine is ontworpen om je creativiteit naar een geheel nieuwe dimensie te brengen!

Wat is 3D-printen?

3D-printen is het proces waarbij een fysiek 3D-object wordt gemaakt van een digitaal model. Het digitale model is voorbereid voor 3D-printen via een proces dat slicing wordt genoemd, waarbij de software het afdrukproces voor elke laag doorbreekt. Wanneer het slicingproces is voltooid, verzendt de software de informatie naar de 3D-printer, die één dunne laag gesmolten filament afdrukt. Wanneer de filament afgekoeld, is het 3D-object voltooid.

Kenmerken van Silhouette Alta®Comes voorgekalibreerd en voorgemonteerd

  • Kan aangepaste 3D-ontwerpen afdrukken
  • Wordt geleverd met zijn eigen 3D-printersoftware, Silhouette 3D®
  • Hiermee kunt u uw afdrukinstellingen aanpassen, afhankelijk van het project
  • Drukt af met hoge en lage snelheden
  • Drukt af bij lage en hoge temperaturen
  • Prints tot 120 mm hoog en 116 mm breed
  • Hiermee kunt u uw eigen 3D-ontwerpen maken met Silhouette Snap Kits
  • Drukt objecten af ​​met PLA-filamenten van 1,75 mm
  • Prints Silhouette 3D®-bestanden en bestanden van derden (formaten .STL en .OBJ)

Hoe werkt het?

Steek het uiteinde van de filament de filamentslang en aanvoer bovenop de machine. Open uw ontwerp in Silhouette 3D® en selecteer uw afdrukinstellingen. Selecteer “Slice” en de software bepaalt vervolgens de af te drukken lagen. Wanneer u klaar bent om uw ontwerp af te drukken en uw machine de plastic filament heeft opgewarmd tot de aangegeven temperatuur, begint de Alta met het afdrukken van uw object. Wanneer het apparaat klaar is met afdrukken en het filament is afgekoeld, hebt u uw 3D-object

Wat zijn belangrijke benodigdheden voor 3D-printen?

Terwijl de Silhouette Alta® met elk PLA-filament van 1,75 mm zal werken, verkoopt Silhouette rollen van 500 gram filament in zeven verschillende kleuren: zwart, blauw, groen, roze, rood, wit en geel. Je kunt honderden vormen maken met slechts één rol.
Inbegrepen in de Alta-box zijn vellen platformlint die u op de bouwplaat van de Alta zult aanbrengen. Deze tape is belangrijk omdat deze voorkomt dat uw ontwerpen aan het platform blijven plakken, waardoor uw objecten gemakkelijker kunnen worden verwijderd en de levensduur van uw bouwplaat wordt verlengd.

Schrijf je nu in voor onze Nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws en de nieuwste acties van the Silhouette Shop

Welkom bij de Silhouette Familie